Toimitukset, palautukset ja maksut

Löydät tarkemmat toimitus-, palautus-, maksu- ja käyttöehtomme TÄÄLTÄ, mutta alla tiivistetysti tärkeimmät seikat liittyen toimituksiin, palautuksiin ja maksuihin.

TOIMITUKSET

Toimitamme tuotteet normaalitapauksissa 1-2 viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ja hyväksytystä maksutapahtumasta. Tuotteet toimitetaan pääasiassa tavallisena postipakettina.

VERKKOKAUPPATILAUKSET

Verkkokaupan kautta tehtävät tilaukset toimitetaan vain Suomeen.

Toimituskulut verkkokaupasta tehdyille tilauksille ovat: 10 euroa + alv / per tilaus. Erillistä tilauksen käsittelymaksua ei veloiteta.

SÄHKÖPOSTITILAUKSET

Sähköpostitse tehtävät tilaukset (normaali valikoimamme tai räätälöidyt tilaustuotteet) voimme toimittaa myös Suomen ulkopuolelle. Tilauksen yhteydessä tulee aina ilmoittaa vastaanottajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Luokse Design on yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse toimitustavan sopimiseksi ja tilauksen vahvistamiseksi. Kun olet vahvistanut tilauksen, Luokse Design lähettää laskun sähköpostilla. Tuotteet toimitetaan 1-2 viikon kuluessa laskun maksusuorituksesta. Räätälöityjen tilaustuotteiden valmistumisessa ja lähetyksessä voi kestää 1-4 viikkoa.

Toimituskulut sähköpostitse tehdyille tilauksille ovat: tosiasialliset postimaksut + tilauksen käsittelymaksu 10 euroa + alv. Tosiasialliset postimaksut määräytyvät valittavan toimitustavan, toimitusosoitteen, tuotteiden painon ja lähetyksen koon mukaan.

TILAUKSEN MUUTTAMINEN, PERUUTTAMINEN TAI TUOTTEEN PALAUTUS

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 14 päivän peruutus-, vaihto- ja palautusoikeus. Peruutus, vaihto- ja palautusoikeus ei koske sähköpostitse tilattavia räätälöityjä tilaustuotteita. Tilaukseen ei voi tehdä muutoksia, kun räätälöidyn tilaustuotteen valmistus on alkanut.

Jos haluat muuttaa, peruuttaa tai palauttaa tilauksesi, laita meille sähköpostia (mail@luoksedesign.fi) mahdollisimman pian.

Muistathan että tuotteet tulee palauttaa alkuperäispakkauksessa. Vastaanotettuasi toimituksen tutki ja varmista, että toimitetut tuotteet ovat ehjiä ja muutoin virheettömiä ja että toimitus sisältää kaikki tilatut tuotteet. Mikäli tuotteessa on virhe, pyrimme ensisijaisesti korjaamaan virheen toimittamalla teille uuden tuotteen.

Palautamme maksut, mukaan lukien toimitusmaksut viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua hyväksytyn palautuksen saatuamme. Tuotteesta hyvitetään käyttäjän maksama hinta, vaikka tuotteen hinta olisi myöhemmin muuttunut.

Peruuntuneen tilauksen tai palautetun tuotteen maksut palautamme Paytrail-maksupalvelun kautta. Maksunpalautus tehdään aina käytetylle maksutavalle.

MAKSUT

Luokse Design Verkkokauppaan olemme valinneet suomalaisen ja luotettavan Paytrail-palveluntarjoajan. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Tilauksen vahvistuksen jälkeen siirryt Paytrailin sivustolle. Maksutietosi tallentuvat suoraan Paytrailin turvallisiin järjestelmiin, eikä Luokse Design verkkokaupalle toimiteta muuta kuin tieto maksun hyväksymisestä. Myöskään maksukorttien tietoja ei tallennu verkkokauppaamme.

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä meidän lisäksemme myös suoraan Paytrail Oyj:n asiakaspalveluun:

Paytrail Oyj:n asiakaspalvelu on auki 24/7 – ympäri vuorokauden joka päivä.

Puh. 020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min / alv 24 % )

maksutiedustelut@paytrail.com

TIETOSUOJA

Tietosuojaselosteemme voit lukea täältä: Tietosuojaseloste