Verkkokaupan toimitus-, palautus-, maksu- ja käyttöehdot

Nämä ovat Luokse Design verkkokaupan yleiset toimitus-, palautus-, maksu- ja käyttöehdot. Ehdot muodostavat myös Luokse Design verkkokaupan asiointia koskevat verkkokaupan käyttäjän ja Luokse Designin väliset sopimusehdot. Lisäksi ehdoissa määritellään muun muassa verkkokaupassa julkaistavien aineistojen käyttämistä koskevia rajoituksia.

PALVELUNTARJOAJA JA YHTEYSTIEDOT

Luokse Design | Y-tunnus: 3203259-2 | Kottaraistie 6a B, 00730 Helsinki | mail@luoksedesign.fi

TOIMITUS-, PALAUTUS- JA MAKSUEHDOT

Näitä maksu- ja toimitusehtoja sovelletaan kaikkiin Luokse Design verkkokaupan tilauksiin.

Toimitusajat

Luokse Design pyrkii toimittamaan tuotteet normaalitapauksessa 1-2 viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ja hyväksytystä maksutapahtumasta. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-4 viikkoa tilauksesta riippuen. Toimitus voi kuitenkin joskus poikkeuksellisesti kestää normaalia pidempään. Mikäli toimitus viivästyy, Luokse Design ilmoittaa viivästyksestä sekä antaa arvion uudesta toimitusajasta mahdollisimman pian.

Toimitustavat

Verkkokaupasta tilattavia tuotteita toimitetaan vain Suomeen. Tilaukset toimitetaan pääasiassa tavallisena postipakettina. Lähetys on noudettavissa Postin tai muun erikseen ilmoitetun toimituskumppanin ilmoittamasta noutopisteestä saapumisilmoituksessa määritellyllä tavalla. Tämän jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle. Tilauksen yhteydessä tulee aina ilmoittaa vastaanottajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, johon toimitusta koskevat tiedot lähetetään.

Voit tilata Luokse Design verkkokaupan tuotteita tai räätälöityjä tilaustuotteita sekä Suomeen, että Suomen ulkopuolelle, ottamalla yhteyttä myös sähköpostitse (mail@luoksedesign.fi). Sähköpostitse tehtyihin tilauksiin lisätään aina tilauksen käsittelymaksu. Tilauksen yhteydessä tulee aina ilmoittaa vastaanottajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Luokse Design on yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse toimitustavan sopimiseksi ja tilauksen vahvistamiseksi. Kun olet vahvistanut tilauksen, Luokse Design lähettää laskun sähköpostilla. Tuotteet lähetetään 1-2 viikon kuluessa laskun maksusuorituksesta.

Toimituskulut

Toimituskulut verkkokaupasta tilattaville lähetyksille ovat:

Toimituskulu 10 euroa + alv / per tilaus. Erillistä tilauksen käsittelymaksua ei veloiteta.

Toimitus- ja tilauskulut sähköpostitse tilattaville lähetyksille (räätälöidyt tilaustuotteet, verkkokaupan tuotteet, tilaukset ulkomaille) ovat:

Tosiasialliset postimaksut + tilauksen käsittelykulu 10 euroa + alv. Tosiasialliset postimaksut määräytyvät valittavan toimitustavan, toimitusosoitteen, tuotteiden painon ja lähetyksen koon mukaan.

Tilauksen muuttaminen, peruuttaminen tai tuotteen palautus

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen tulee tehdä 14 päivän kuluessa tilauksesta sähköpostitse (mail@luoksedesign.fi). Jos tuote on ehditty jo toimittaa sinulle, tuote on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Vastuullasi on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Tilaaja vastaa palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista.

Peruutus, vaihto- ja palautusoikeus ei koske räätälöityjä tilaustuotteita. Tilaukseen ei voi tehdä muutoksia, kun räätälöidyn tilaustuotteen valmistus on alkanut.

Vastaanotettuasi toimituksen sinun tulee viivytyksettä tutkia ja varmistaa, että toimitetut tuotteet ovat ehjiä ja muutoin virheettömiä ja että toimitus sisältää kaikki tilatut tuotteet. Mikäli tuotteessa vahvistetaan olevan virhe, Luokse Designilla on ensisijaisesti oikeus kohtuullisessa ajassa korjata virhe tai toimittaa tilalle virheetön tuote.

Jos haluat reklamoida tai palauttaa virheellisen tuotteen, on reklamointi tehtävä 14 päivän kuluessa tilauksesta sähköpostitse (mail@luoksedesign.fi). Tuote on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua reklamointi ilmoituksen tekemisestä. Vastuullasi on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Tilaaja vastaa palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista.

Palautamme maksut, mukaan lukien toimitusmaksut viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua saatuamme palautettavan tuotteen hyväkuntoisena alkuperäispakkauksessa. Tuotteesta hyvitetään käyttäjän maksama hinta, vaikka tuotteen hinta olisi myöhemmin muuttunut.

Peruuntuneen tilauksen tai palautetun tuotteen maksu palautuu Paytrail Oyj:n kautta. Paytrail Oyj lähettää tarvittaessa sähköpostia tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen maksujen palautuksiin liittyvissä asioissa. Maksunpalautus tehdään aina käytetylle maksutavalle.

Maksutavat

Maksutavat Luokse Design verkkokaupassa ovat suosituimpien pankkien verkkopankkimaksut sekä luottokortit. Lisäksi mobiilimaksutavoista on käytössä MobilePay.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj (y-tunnus: 2122839-7)
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Maksun suorittamiseksi asiakas siirtyy Paytrail Oyj:n sivustolle, ja maksutiedot tallentuvat suoraan Paytrail Oyj:n tietoturvallisiin järjestelmiin. Verkkokauppa saa tiedon Paytrail Oyj:ltä hyväksytystä maksusta, mutta muita maksutietoja ei verkkokaupalle toimiteta. Myöskään maksukorttien tietoja ei tallennu verkkokauppaamme. Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi Luokse Designille. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail, on maksu välitetty.

Lisätietoja maksuihin liittyen voit lukea täältä: www.paytrail.com/kuluttajille

Paytrail Oyj:n asiakaspalvelu on auki 24/7 – ympäri vuorokauden joka päivä.

Puh. 020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %) )
maksutiedustelut@paytrail.com

Pankkimaksut

Käytössäsi on suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksusi Luokse Designille. Verkkokaupasta sinut ohjataan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa yleisimmillä luottokorteilla. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksusi Luokse Designille. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat ovat palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

MobilePay / Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla / Mobile Payn:n ehdot

VERKKOKAUPAN MUUT KÄYTTÖEHDOT

Käyttäjä ei saa myydä, jakaa, välittää tai muutoin käyttää verkkokaupassa julkaistua aineistoa tai niiden jäljennöksiä kaupallisessa tarkoituksessa ilman Luokse Designin etukäteistä kirjallista suostumusta.

Tuotteiden tilaus tehdään verkkokaupan kautta tai sähköpostitse. Käyttäjää sitova tilaus syntyy, kun maksutapahtuma on hyväksytty.

Tuotteet veloitetaan tilaushetkellä voimassa olevan hinnan perusteella. Jos hinta laskee tilauksen jälkeen, erotusta ei hyvitetä. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana. Luokse Design pidättää oikeuden muuttaa tuotteiden hintoja. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitus- ja käsittelymaksuja, vaan ne ilmoitetaan erikseen tilauksen yhteydessä ja ne käyvät ilmi myös yllä mainituissa toimitus-, palautus- ja maksuehdoista.

Tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet

Kaikki verkkokaupassa julkaistava aineisto, verkkokaupan visuaalinen ilme sekä verkkokauppa kokonaisuudessaan ovat tekijänoikeuslakien ja -sopimusten suojaamaa Luokse Designin omaisuutta. Verkkokaupassa julkaistavaa aineistoa saa siteerata tekijänoikeuslakien ja -sopimusten sekä muiden sovellettavien säännösten mukaisella tavalla, jolloin käyttäjän on aina ilmoitettava lähde sekä säilytettävä kyseiseen aineistoon liittyvät tekijänoikeutta ja muita oikeuksia osoittavat merkinnät.

Verkkokaupan omistusoikeus sekä siihen liittyvät immateriaalioikeudet, kuten tekijänoikeudet, rekisteröimättömät ja rekisteröidyt tavaramerkki- ja mallioikeudet, domain-nimet, patentit, liikesalaisuudet sekä tietokantaoikeudet kuuluvat Luokse Designille tai sen yhteistyötahoille. Verkkokaupassa myytäviin tuotteisiin liittyvät immateriaalioikeudet, kuten tekijänoikeudet, rekisteröimättömät ja rekisteröidyt tavaramerkki- ja mallioikeudet, domain-nimet, patentit, liikesalaisuudet sekä tietokantaoikeudet kuuluvat Luokse Designille. LUOKSE® on Luokse Designille rekisteröity tavaramerkki. Muut verkkokaupassa mainitut nimet ja tunnukset voivat olla haltijoidensa suojattuja tunnuksia. Luokse Design ei myönnä verkkosivuston käyttäjälle mitään suoria tai epäsuoria oikeuksia immateriaalioikeuksiin. Kaikki oikeudet pidätetään.

Henkilötietojen käsittely

Luokse Design käsittelee verkkokaupan kautta kerättäviä henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Henkilötietoja käsitellään Luokse Designin tietosuojaselosteen mukaisiin käyttötarkoituksiin ja niissä määritellyllä tavalla.

Linkit ulkopuolisille internetsivuille

Verkkokauppa voi sisältää linkkejä muiden ylläpitämille internetsivuille. Linkit eivät osoita mitään Luokse Designin ja linkitetyn internetsivun, sivun ylläpitäjän tai sivuilla olevan materiaalin välisestä suhteesta, oikeuksista tai velvollisuuksista. Käyttäjä siirtyy verkkokaupassa olevan linkin kautta ulkopuoliselle internetsivuille omalla vastuullaan.

Ulkoiset linkit verkkokauppaan

Ulkopuolisille internetsivuille voidaan sisällyttää linkki verkkokauppaan, mikäli verkkokauppa avautuu linkkiä käytettäessä uuteen selaimeen, linkitys ei luo virheellistä vaikutelmaa linkittävän tahon tai sen tuotteiden ja Luokse Designin välisestä suhteesta, eikä linkitys vaikuta haitallisesti Luokse Designin maineeseen ja tavaramerkkeihin. Luokse Design pidättää oikeuden kieltää linkityksen, mikäli linkki Luokse Designin harkinnan mukaan ei ole eduksi Luokse Designille tai sen maineelle.

Muutokset ehtoihin

Luokse Designilla on oikeus oman harkintansa perusteella, milloin tahansa etukäteen ilmoittamatta, muuttaa, täydentää tai korjata ehtoja. Muutetut ehdot astuvat voimaan, kun Luokse Design on ilmoittanut ehtojen muutoksista verkkokaupassa. Ehdot tulevat käyttäjää kohtaan sitovaksi, kun käyttäjä ehtojen muuttamisen jälkeen seuraavan kerran käyttää verkkokauppaa.

Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaiseminen

Näihin ehtoihin sovelletaan ensisijaisesti Suomen lakia. Mikäli osapuolille syntyy näistä ehdoista tai niiden soveltamisesta erimielisyyttä, osapuolet sitoutuvat pyrkimään ensisijaisesti neuvotteluin ratkaisemaan tällaiset erimielisyydet. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, käyttäjä voi saattaa asian käsiteltäväksi Suomessa Kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi), jonka päätökset ovat luonteeltaan suosituksia. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn käyttäjän tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Suomessa käyttäjällä on oikeus nostaa kanne käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä käyttäjällä on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka taikka jonka tuomiopiirissä Luokse Designilla on kotipaikka. Oikeuspaikasta muissa tapauksissa säädetään oikeudenkäymiskaaressa. Jos asialle ei muutoin ole Suomessa toimivaltaista tuomioistuinta, riitaisuudet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.

Rajat ylittävän kaupan riita-asioita varten on käytettävissä EU-komission verkkopalvelu, ec.europa.eu/odr. Lisätietoja on myös sivustossa Euroopan kuluttajakeskus Suomessa, www.ecc.fi.